Kutatók éjszakája

Kutatók munka közbenA kutatók a hétköznapokban tapasztalható csodák mögött álló színes egyéniségek – ezt igyekezett bemutatni immár hatodik alkalommal a Kutatók Éjszakája, melynek programjain idén is felvillantak a különböző tudományágak izgalmas érdekességei. Az ország legnagyobb tudományos ismeretterjesztő fesztiváljához idén is csatlakozik a Nyíregyházi Főiskola, amely máskor nem látható különleges helyszínekkel, érdekes kísérletekkel várta a látogatókat.

Kutatók munka utánSzeptember 22-én (pénteken) barátnőmmel ellátogattunk a Kutatók Éjszakájára, amit a Nyíregyházi Főiskolán tartottak. A minden évben megrendezett programon sok érdekes kísérletet mutattak be.

Nekünk az volt a feladatunk, hogy az ott szerzett ismeretünket elhozzuk az osztályuknak és fizika órán bemutassuk. A legjobb a látott kísérletekben, hogy lehetőséget adtak arra, hogy mi is, diákok, bemutathassuk őket.

Ezt meg is tettük, és remélhetőleg ezzel azoknak a társainknak is örömet szereztünk, akik nem tudtak eljutni a szervezett rendezvény egyikére sem.

Homa Nikoletta 8/10.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük