Városi szónokverseny

A Nyíregyházi Városvédő Egyesület március 15. alkalmából szónoki pályázatot hirdetett a város középiskolásainak körében. A pályázat nyertese mondhatta el beszédét az egyesület és az önkormányzat közös, Hozzon egy szál virágot a 48-as sírkertbe elnevezésű megemlékezésén, az Északi temetőben.

no images were found

A Nyíregyházi Városvédő Egyesület elnöksége 2013. március 12-én hallgatta meg a jelentkezőket, hogy eldöntse, ki legyen a csütörtöki megemlékezés diák szónoka. Az értékelésnél szempont volt a meggyőző előadásmód, illetve, hogy a beszéd tartalmazzon helyi vonatkozású adatokat is.

A pályázók munkáját dr. Bene János értékelte, a díjakat Békési Elemér adta át a nyerteseknek. Színvonalas munkákat és előadásokat hallhatott a zsűri, bármelyik szónok és szónoklat megállhatta volna a helyét a megemlékezésen – állapította meg az egyesület elnöksége.

A győztes Szabó Dóra (Kölcsey Ferenc Gimnázium) lett, a második helyezést iskolánk 11. osztályos diákja, Juhász Dominik szerezte meg. Felkészítő tanára Ács Lászlóné.

Forrás: www. nyirvave.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük