Ingyen a Szpari – DVTK-ra

A Nyíregyháza Spartacus FC valamennyi Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei középiskolás számára ingyenessé tette a vasárnapi Nyíregyháza Spartacus FC – Diósgyőri VTK bajnoki rangadót, amennyiben a fiatal piros, vagy kék színű ruházatban jelenik meg a megfelelő szektornál (dél-keleti szektor).

[wpaudio url=”http://www.eklg.hu/dokumentumok/zene/szpari_reklam_20110411.mp3″ text=”Ingyen a Szpari – DVTK-ra” dl=”0″]

Kedves Diákok!

A Nyíregyháza Spartacus FC az év mérkőzésére készül 2011. április 17-én vasárnap, 15 órától a Nyíregyházi Városi Stadionban.

A “Szpari”-hoz az örök rivális Diósgyőr csapata látogat. Ez az összecsapás kiemelkedik a többi közül, hiszen a tabella elején szereplő két csapat lép pályára egymás ellen.A mérkőzés a nyíregyházi közönség számára a legfontosabb az összes közül, mindenki nagy izgalommal várja a derbit.

Erre a nagy érdeklődéssel várt rangadóra csapatunk meghívja Szabolcs-Szatmár-Bereg megye összes középiskolását!

A Városi Stadionban elkülönítünk egy szektort (a műfüves pálya felőli dél-keleti szektort) ahova a megyei középiskolások piros, vagy kék színű öltözékben ingyen tekinthetik meg a mérkőzést. A lányok számára (valamint a 14 alatti és a 70 év fölötti szurkolók számára) eddig is ingyenes volt a másodosztályú mérkőzésekre a belépés, most azonban ezzel az akcióval valamennyi középiskolás ingyen tekintheti meg azt a mérkőzést, amelyre Nyíregyháza futballkedvelő lakossága már régóta vár!

A belépéshez az öltözéken kívül mindössze a diákigazolvány, és a lakcímkártya szükséges.

A Nyíregyháza Spartacus FC szeretné megmutatni minden megyei fiatalnak, hogy milyen egy igazi, hamisíthatatlan keleti rangadó hangulata, mekkora örömöt jelent egy nyíregyházi számára, amikor a “Szpari” gólt lő a Diósgyőr kapujába.

Várunk Téged is szeretettel, hiszen a nyíregyházi foci nem élet és halál kérdése, sokkal több annál!

Üdvözlettel:

A Nyíregyháza Spartacus FC valamennyi játékosa, dolgozója

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük